Nyheder
Jobs


Sådan blev lille herretøjsbutik 'Byens Bedste'Torsdag den 10 august 2017 kl. 06:00 af: Lise Møller Schilder

Det er hårde tider for små butikker. Men nogle formår at skabe en særlig stemning, og det får de både kunder og priser på.

AOK har kåret Byens Bedste herretøjsbutik. I år blev vinderen den lille butik på Nørrebro kaldet Packyard. Ejerne bag har en fortid i outdoor og sportsmiljøet, og det mener de har været med til at give dem et særligt afsæt. Det skriver de i en pressemeddelelse.

- Vi har en stor forkærlighed for funktionalitet, som man også vil kalde ”tech”. Det handler om, at produkterne kan ligeså meget, som de ser godt ud. Det afspejler sig rigtig meget i vores sortiment, som er en fusion mellem sport, outdoor, street og mode. Så butikken er ret unik i og med, at det funktionelle er i fokus, med balance i den tidssvarende streetmode og kultur, står der i pressemeddelelsen.

Indretning og netværk er afgørende

Butikken sælger blandt andet brands som HALO, North Face og Douchebags, der både er funktionelle og moderigtige. Selve indretningen af butikken er dog også lidt anderledes end normalt.

- Vi har bygget butikken op som en koncept store. Butikken er 100 % mobil og kan på kort tid bygges om til et galleri, en mini biograf, en fotosession og generelt bare ændres i udtryk med meget kort varsel, står der i pressemeddelelsen.

Og netop muligheden for at give kunderne en særlig oplevelse, når de shopper, er vigtigt for stifterne.

- Alle er selvfølgelig velkommen i Packyard, men vi kører det også lidt som sådan et socialt eksperiment. Vi er venner med vores kunder og vores kunder er vores venner. Det nærvær plejer vi rigtig meget. Vi bruger også rigtig meget tid på kunderne, og vi forstår, at dem der kommer hos os, gerne vil have noget, der virker, understreger stifterne, der blandt andet har stor gavn af at musikeren Gulddreng giver butikken omtale på de sociale medier. 

LÆS OGSÅ: Sådan fik lokal butik succes på nettet
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her