Nyheder
Jobs


Rygter: Dagligvarekoncerner byder på Top-ToyFredag den 11 januar 2019 kl. 09:00 af: Kristian Holgersen

Forhandlinger er i gang. Det bekræfter Top-Toy, som torsdag aften lukkede endegyldigt ned for sine sidste danske butikker.

Konkursramte Top-Toy lukkede endegyldigt sine sidste danske butikker torsdag aften, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Med fem BR-butikker og 21 Toys’R’Us-butikker strøget fra landkortet, bliver det annoncerede udsalg heller ikke til noget alligevel.

Beslutningen er taget af konkursboets kuratorer, der arbejder på at realisere boets værdier, forklarer Top-Toy. Et snarligt opkøb kan være årsagen.

- Kuratorerne kan endnu ikke oplyse detaljerne i, hvordan dette vil ske, men bekræfter, at der foregår realitetsforhandlinger, skriver koncernen.

Rygter: Rivaler forhandler om et køb

Ifølge Børsens oplysninger forhandler Salling Group lige nu om et køb af boet efter Fætter BR.

Dagligvarekoncernen skulle have planer om at oprette Fætter BR-butikker i sine Føtex- og Bilka-varehuse, hvor der allerede nu bliver solgt legetøj.

- Vi er i Salling Group optaget af, at legetøj fortsat skal være en vigtig del af kundernes indkøbsmuligheder i de fysiske butikker, skriver kommunikationsdirektør Mads Hvitved Grand blandt andet til Børsen.

- Men vi kommenterer aldrig på rygter eller spekulationer om konkrete forretningsmuligheder, slår han fast.

Salling Group skulle ikke alene om buddet. Rivalen Coop er nemlig også en del af forhandlingerne, skriver DR i en nyhedsartikel.

Coop vælger dog at holde kortene tæt til kroppen.

- Det er ikke noget, vi ønsker at kommentere, siger koncernens informationsdirektør, Jens Juul Nielsen, til DR.

Kontant udmelding

Hos Kids Coolshop, der gennem de seneste år har suppleret sine aktiviteter på nettet med en række fysiske butikker, bliver der spillet med mere åbne kort.

- Vi har afleveret et bud. Og buddet omfatter det meste af Top-Toys forretning, siger medejer Jacob Risgaard til Finans.

28. december gik Top-Toy konkurs. Virksomheden stod bag legetøjskæderne Fætter BR og Toys'R'Us med henholdsvis 226 og 72 danske butikker.

LÆS OGSÅ: Top-Toy sov i timen og blev overhalet indenom
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her