Nyheder
Jobs


Rema 1000 kårer årets bedste butikOnsdag den 12 juni 2019 kl. 11:46 af: Redaktionen

En af medarbejderne i landets bedste Rema 1000-butik bor langt over 100 kilometer væk. Det er ikke gået kollegernes næse forbi.

Købmand Max Skov Hansen og hans personale i Rema 1000 på Søndre Fasanvej i Valby kan med god ret kalde sig danmarksmestre.

Butikken har nemlig ikke kun vundet prisen som årets Rema 1000-butik i Danmark - årets medarbejder er også at finde inde bag skydedørene, skriver dagligvarekæden i en pressemeddelelse.

Uddelingen fandt sted sted i Herning ved en 25-års jubilæumsfest for Rema 1000.

- Max Skov Hansen har skabt en vinderkultur, hvor medarbejderne elsker deres arbejdsopgaver og har det hyggeligt og morsomt, siger Henrik Burkal. Han er administrerende dirketør i Rema 1000.

- Det smitter i den grad af på kunderne, der oplever en flot butik, hvor medarbejderne har det godt indbyrdes – og dermed oplever man som kunde at være i centrum og blive behandlet med respekt, fortsætter han.

Rejser langt

Prisen som årets medarbejder - årets Rema-stjerne - gik til Rikke Kathrine Juul Bonde fra selvsamme butik.

Hun bor i Sakskøbing, men rejser gerne de omkring 130 kilometer frem og tilbage for at passe sit arbejde i Valby. Det er ikke gået ubemærket hen hos kollegerne, som indstillede hende til prisen.

- Jeg ville aldrig have vundet, hvis ikke det havde været for det fællesskab og sammenhold, vi har i butikken, hvor vi alle er med til at skabe store stjerner og udvikles sammen hver dag,” siger Rikke Kathrine Juul Bonde.

LÆS OGSÅ: Dropper sin karriereplan for topstilling i Rema 1000
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her