Nyheder
Jobs


Profil skifter Salling Group ud med Bestseller


Foto: detailfolk.dk
Tirsdag den 6 juli 2021 kl. 11:06 - Kilde: Brancebladet Tøj

I modekoncernen Bestseller har de endelig fundet en ny kommunikationschef. Han kommer fra Salling Group.

Kasper Reggelsen bliver ny kommunikationschef i modekoncernen Bestseller, hvor han har første arbejdsdag i midten af august.

Det skriver Branchebladet Tøj på baggrund af en meddelelse fra Bestseller.

Siden 2018 har Kasper Reggelsen haft ledende stillinger i Salling Group inden for presse og kommunikation - senest med titlen Senior Manager, Group Communication / Kommunikationschef, fremgår det af LinkedIn.

- Som en af landets største familieejede virksomheder har vi en vigtig opgave i at synliggøre det ansvar, vi tager, vores rolle i samfundet og de værdier, vi hver eneste dag driver virksomhed efter, siger Anders Holch Povlsen, den navnkundige ejer af Bestseller, ifølge Branchebladet Tøj.

- Med sin erfaring, kompetencer og ikke mindst menneskelige egenskaber, vi har været meget opmærksomme på, er jeg sikker på, at Kasper er den helt rigtige til at lede den indsats, siger han.

Egentlig skulle den tidligere DR-journalist Niels Christian Jung have overtaget posten som kommunikationschef i Bestseller fra Line Ernlund sidste år. Men allerede inden tiltrædelsen måtte han sige fra af personlige årsager, og siden har Morten Norlyk, som er Sustainability Communication Manager, varetaget opgaverne på området.

Stor opgave venter forude

På LinkedIn kommenterer Kasper Reggelsen sit jobskifte i et længere opslag. Han kalder blandt andet den nye stilling i Bestseller for en “spændende og stor opgave.”

- Det betyder samtidig et farvel til verdens bedste arbejdsplads gennem fem år. Salling Group, skriver han og fortsætter:

- Tusind tak alle jer, fantastiske kolleger. I er de dygtigste, mest ordentlige og vildest eksekverende, man kunne ønske sig at arbejde sammen med. Og jeg har dælme sat pris på alt det, vi har nået og lavet sammen. Fra navneskiftet til en krævende, men stærkt håndteret Corona-krise. Fra de store ansvarslighedstiltag, vi har indarbejdet, til alt det ind i mellem.

LÆS OGSÅ: Sjældent underskud rammer et af Bestsellers kendte mærker


Link til artikel på Brancebladet Tøj

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her