Nyheder
Jobs


Organisation bliver 108 butikker rigere


Foto: detailfolk.dk
Tirsdag den 3 december 2019 kl. 11:43 af: Redaktionen

De Samvirkende Købmænd indlemmer 108 convenience-butikker i folden. En styrkelse af det erhvervspolitiske område, mener direktør.

108 convenience-butikker i Q8-kæden har meldt sig ind i De Samvirkende Købmænd (DSK). Det skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Efter udvidelsen har DSK over 1.400 medlemmer fordelt på de fire hovedgrupper: Supermarkeder, discountbutikker, nærbutikker og conveniencebutikker.

- Vi er glade for at byde Q8 velkommen og ser frem til at yde faglig rådgivning og sparring, siger John Wagner. Han er administrerende direktør i DSK.

- Samtidig ser vi medlemskabet som en styrke i forhold til det erhvervspolitiske område. Jo flere, der står sammen om DSK, desto større gennemslagskraft får vi som brancheorganisation, fortsætter han.

Blandt medlemmerne er Meny, Spar, Rema 1000, 7-Eleven og Circle K.

Samarbejde med Dagrofa

Q8 har, som andre butikker med salg af fødevarer, stor fokus på fødevaresikkerhed. Det er en væsentlig grund til medlemskabet.

- I forhold til vores strategiske arbejde med sundhed, sikkerhed og miljø er det naturligt for Q8 at udvide samarbejdet med DSK, siger direktøren for Retail & Associations hos Q8, Helle Dahlgren Skov.

- Vi kan drage fordel af faglig rådgivning inden for bl.a. egenkontrol og andre sundheds- og sikkerhedsmæssige fokusområder, siger hun.

Et nyt samarbejde mellem Q8 i Danmark og Dagrofa, der også er medlem af DSK, betyder, at Dagrofa pr. 1. marts 2020 bliver ansvarlig for en stor del af leverancerne til Q8’s 108 bemandede servicestationer og leveringen af forbrugsvarer til de 140 F24-anlæg.

LÆS OGSÅ: Dagrofa puffer rival væk og får enorm ordre
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her