Nyheder
Jobs


Ny megastore åbner i City 2Torsdag den 17 maj 2018 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Børnekæde åbner sin hidtil største butik i City 2, som forventer en stigning af potentielle kunder i området.

Den frivillige kæde ØnskeBørn, som handler med børneudstyr, åbner sin hidtil største butik i storcentret City2 i Høje Taastrup.

Ifølge den fælles pressemeddelelse fra forvalteren DEAS og ØnskeBørn bliver butikken med sine mere end 2.000 m2 endda den største af sin art i hele landet.

- Vi åbner i City2, fordi vi her i centeret får mulighed for at få en så stor butik med så mange varer og så stort udvalg, at den er interessant at køre efter - også hvis man kommer langvejs fra, siger butikkens ejer, Gitte Thomsen, i pressemeddelelsen.

- Samtidig får vi et stort lager, så kunderne, i de fleste tilfælde, kan få varerne med hjem med det samme, fortætter hun.

Ønskebørn har i øjeblikket 29 butikker. Kædeselskabet landede et overskud på godt 57.000 kroner for 2017, hvilket er en markant nedgang fra 204.000 kroner året før.

Flere børnefamilier

Hos ejendomsforvalteren DEAS, som administrerer City2, ser man den nye butik som en oplagt nyhed, fordi man forventer flere børnefamilier i området.

- Med bygningen af de mange boliger i Høje Taastrup C, som kommer til at ligge klods op af City2, er en lejer som ØnskeBørn det hele rigtige match, idet vi forventer, at der kommer mange etablerede og nye familier til området, siger Thomas Lüscher, center manager i DEAS.

City2 har i det seneste år sagt velkommen til flere store lejere. Senest har Søstrene Grene og Intersport åbnet helt nye koncept i centeret.

LÆS OGSÅ: Børnetøjskæde med mange butikker går konkurs
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her