Nyheder
Jobs


Nu kan man betale med løbeuretOnsdag den 14 marts 2018 kl. 10:48 af: Lise Møller Schilder

Danskerne har taget kontaktløse betalinger til sig. Og nu kan de også betale med et løbeur.

Ur-producenten Garmin lancerer nu kontaktløs betaling i samarbejde med Jyske Bank. Det skriver Garmin i en pressemeddelelse.

- Nu vil kunder i Jyske Bank være blandt de første i Danmark til at kunne bruge både deres VISA- og Mastercard i Garmin Pay, Garmins kontaktløse betalingsløsning, skriver Garmin.

Kan samle alle kort i uret

Har man glemt pungen på løbeturen, skal man ikke fortvivle længere. Med Garmin Pay kan man samle sine betalingskort direkte på sit smartwatch.

- Du kan verificere et køb med en firecifret kode og kan hurtigt vælge mellem kortene på displayet. Garmin Pay kan bruges overalt, hvor man kan betale med kontaktløse kort. For at betale, skal du bare holde uret op ved siden af betalingsterminalen, skriver Garmin.

Garmin Pay er tilgængelig i de to nyeste ure fra Garmin, nemlig vívoactive 3 og Forerunner 645 Music. Den nye funktion er drevet af betalingsplatformen FitPay og er nu tilgængelig for VISA og Mastercard-indehavere, der er kunder i Jyske Bank.

Danskerne er klar

Mastercard fortæller i sin egen pressemeddelelse, at de har lavet en undersøgelse som viser, at 1,7 millioner danskere er klar til at betale med såkaldte wearables, det kunne eksempelvis være armbåndsuret, et armbånd eller en nøglering.

- Danskerne er vant til at betale kontaktløst med kort, og danskerne udviser stor interesse for at betale med wearables. Det sker i takt med, at der bliver stadig flere muligheder tilgængelige. De nye betalingsmåder gør dagligdagsindkøb hurtigere, sikrere og mere enkle, siger Lise Bruun Brønning Frandsen fra Mastercard Danmark i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Nu hæves grænsen for kontaktløse betalinger
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her