Nyheder
Jobs


Netto bygger en ny type butik med bevoksning på tagetTirsdag den 30 juni 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

En af de kommende Netto-butikker bliver bæredygtigt opført. Topchefen håber på, at det bliver den nye standard for kæden.

Den kommende Netto-butik ved Bygholm Bakker i det vestlige Horsens bliver ikke helt som de andre, når den efter planen står klar inden jul.

For første gang prøver Netto nemlig kræfter med bæredygtigt byggeri, skriver discountkæden i en pressemeddelelse.

- Som stor dagligvarekæde i Danmark har vi et særligt ansvar for det miljø og samfund, vi er en del af, siger Michael Løve. Han er direktør i Netto.

- Vi vil gå langt for at realisere vores prioritering og ambition om at drive en mere bæredygtig forretning til gavn for både kunder, kolleger og samfundet omkring os. Derfor er vi glade for, at vi kan opføre en butik med respekt for både miljø, natur og det lokalsamfund, som butikken bliver en del af, siger han.

Genanvendelige materialer

Arkitetksfirmaet C.F. Møller Architects har tegnet bygningen, der bliver opført i genanvendelige materialer og kommer til at have grøn bevoksning på taget.

Alt dokumenteres med henblik på DGNB Guld-certificering – en certificering, der kategoriserer byggeriet som ’bæredygtigt’. Ifølge Netto har ingen af fritliggende dagligvarebutik fået det stempel.

- Vi håber og tror på, at byggeriet ved Bygholm Bakker bliver den nye standard i Netto, siger Michael Løve og fortsætter:

- Vi tør tage nogle valg, som vi tror på vil gavne samfundet og nærmiljøet på lang sigt. Forhåbentlig kan vi ved at gå forrest præge og sætte en ny retning for, hvordan vi bygger og opfører dagligvarebutikker.

LÆS OGSÅ: Netto ruller app-samarbejde ud i alle butikker
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her