Nyheder
Jobs


Nødråb fra butikker i ny bydel: Her er ingen kunder


Foto: detailfolk.dk
Torsdag den 10 august 2017 kl. 10:06 - Kilde: Børsen

Der er ikke besøgende nok i Carlsberg Byen, lyder kritikken fra de lokale butiksindehavere. De føler sig snydt og kæmper for overlevelse.

Mange af butikkerne i den københavnske bydel Carlsberg Byen, som ligger mellem Frederiksberg og Valby - har svært ved at klare sig, mens flere allerede har givet op. Det skriver Børsen.

De handlende har det især svært med huslejen. Den bliver sat efter et skøn over antallet turister, beboere og studerende i bydelen, men er ude af trit med virkeligheden, lyder kritikken. Området ligger simpelthen øde hen.

- De lovede os også 1 mio. turister om året, men der kommer ingen, og udlejer gør intet for at lokke dem ind i området, siger Ibrahim Yildiz, indehaver af caféen Kaffekilden, til Børsen. 

Kritikken kommer bag på den administrerende direktør for Carlsberg Byen, Jens Nyhus. Han mener ikke, at man har givet lovning på et bestemt antal besøgende.

- Jeg kan klart afvise, at vi har stukket blår i øjnene på de erhvervsdrivende, siger han til Børsen og understreger, at der vil komme flere turister, når området står helt klar i 2024.

LÆS OGSÅ: Bagerkæde lukker sine sidste butikker


Link til artikel på Børsen

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her