Nyheder
Jobs


Modebrand i uvant situation med faldende overskud og ny direktørTirsdag den 3 august 2021 kl. 11:24 af: Kristian Holgersen

Efter flere gode år med fremgang må dansk modebrand nøjes med en klart mindre indtjening i det seneste regnskab.

Der skulle en hel pandemi til at slå fremgangen ned hos det danske modebrand NN07, som har konceptbutikker i Danmark og udlandet.

I 2020 opnåede NN07 et samlet overskud på 13,9 millioner kroner, og det er mindre end det halve af beløbet fra det foregående årsregnskab. Dermed bliver der også sat en stopper for en periode på fem år med fremgang.

Samtidig er det værd at bemærke, at egenkapitalen har fået et ekstra skud polstring.

Fordi året har budt på ekstraordinære udfordringer, så bliver resultatet stemplet som tilfredsstillende af ledelsen, som forventer at komme hurtigt tilbage på sporet. Allerede i 2021 burde væksten tage fart.

NN07 har fire fysiske konceptbutikker. To ligger i København, mens svenske Täby og schweiziske Zürich har en enkelt hver.

Inden for de kommende år vil NN07 arbejde på at nå ud til endnu flere kunder uden for landets grænser. Det indebærer blandt andet en satsning på nettet.

- Vi er hos NN07 i gang med at sætte farten gevaldigt op for digitaliseringen og internationaliseringen af virksomheden. Herunder er målet for vores egen webshop at femdoble omsætningen inden 2025, siger Henrik Hermansen, e-commerce manager hos NN07.

Første direktørskifte

Tidligere på året stoppede Tommy Holte, der har været adm. direktør i NN07 siden virksomheden blev stiftet i 2007, på sin post.

I stedet gav stafetten videre til kollegaen Anders Rahr. Den nye direktør kendte allerede virksomheden indgående i kraft af sin ledende stillingen på området for marketing og e-commerce.

- I går var en mindeværdig dag. Jeg kunne informere det fantastiske hold i NN07 om, at jeg får en ny rolle i virksomheden. Fra den 29. marts vil jeg være aktivt medlem af bestyrelsen, skrev Tommy Holte i foråret på LinkedIn.

- Det betyder, at jeg endelig kan sige højt, at Anders Rahr overtager rollen som adm. direktør. At han skulle overtage fra mig har været planlagt i næsten et år, og gennem de seneste otte måneder har Anders arbejdet i virksomheden, skrev Tommy Holte.

LÆS OGSÅ: Konkursramt modekæde bløder millioner
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her