Nyheder
Jobs


Møbelhus konkurs: Klager over skæbnesvangert vejarbejde


Foto: detailfolk.dk
Fredag den 21 juni 2019 kl. 11:24 - Kilde: SN.dk

Konkurs rammer møbelbutik med stor tilstedeværelse på nettet. Et vejarbejde har i lang tid spærret for kunderne, lyder det fra direktøren.

Selskabet bag møbelbutikken Casanova er taget under konkursbehandling. Det skriver lokalmediet SN.dk.

Udover at have en 2000m2 stor butik i Ringsted, så bryster Casanova sig også af at være “Danmarks største og mest besøgte boligshop på nettet!”

Konkursen rammer efter et større vejarbejde, der har stået på i et års tid. I de sidste fire måneder har gaden endda været spærret for al biltrafik, skriver Casanova i en opdatering på Facebook, hvor virksomheden har små 80.000 følgere.

- Kunder, fra nær og fjern, SKAL kunne komme til butikken i bil, og viser det sig for omstændigt, så vælger mange kunder konkurrenterne, skriver Casanovas personale i opdateringen.

- I begyndelsen mistede vi en halv million kroner i omsætning om måneden. Det havde vi muskler til at klare, men efter gravearbejdet afspærrede for al trafik uden for vores butik i Nørregade, har vi mistet op imod 50 procent af vores omsætning, uddyber direktøren, Bjarne Jensen, til SN.dk.

Det seneste årsregnskab gælder for 2017 og viser et overskud på 465.000 kroner, mens bruttofortjenesten er på 7,3 millioner.

LÆS OGSÅ: Konkursramt boligkæde går i opløsning


Link til artikel på SN.dk

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her