Nyheder
Jobs


Makkerpar tjener millioner på salg af deres indbringende livsværkMandag den 29 marts 2021 kl. 10:50 - Kilde: Børsen

Gennem tiden har to iværksættere sagt nej til mange interesserede købere, men nu giver de endelig slip aktiemajoriteten i deres netbutik.

Sex sælger. Det er netbutikken Sinful.dk et glimrende eksempel på.

Iværksætterne Mathilde Mackowski og Tonny Andersen, der på 13 år banket en millionforretning op fra bunden ved at sælge sexlegetøj, har nu solgt aktiemajoriteten til kapitalfonden Polaris. Det skriver Børsen.

Ingen af parterne vil ud med den samlede pris, men en budkrig mellem seks interesserede købere gik forud for handlen.

- Der er mange, der har banket på gennem tiden, men det føles rigtigt nu. Vi når altid vores budgetter, og nogle gange når vi også rigtig meget over vores budgetter. Det kan godt være en hæmsko for vores forretning, så vi trænger til at blive trykket på maven og udfordret, siger Mathilde Mackowski til Børsen.

Giver slip efter rekordindtjening

Mathilde Mackowski og Tonny Andersen har valgt at give slip på ejerskabet af Sinfuld.dk på et tidspunkt, hvor forretningen nærmest oplever fuld rejsning. 

I det netop offentliggjorte årsregnskab for 2020 kan makkerparret glæde sig over, at bundlinjen vokser til over dobbelt størrelse og lander på 45 millioner kroner.

Samtidig går bruttofortjenesten fra 54 millioner kroner til små 95 millioner.

- I året er der i lighed med tidligere år foretaget investeringer i markedsføring, medarbejdere og øget lagerkapacitet, skriver ledelsen i en kortfattet ledelsesberetning, hvor der samtidig bliver lagt i kakkelovnen til endnu bedre resultater til næste år:

- Ledelsen forventer et resultat for 2021, der er bedre end det realiserede resultat for 2020.

LÆS OGSÅ: Kendt modefamilie sælger ud af arvesølvet 


Link til artikel på Børsen

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her