Nyheder
Jobs


Lars Larsen stopper som formand i Lars Larsen Group


Foto: Jysk
Fredag den 21 juni 2019 kl. 10:45 af: Redaktionen

BREAKING: Efter mere end 40 år træder Lars Larsen tilbage. Han er alvorligt syg og vil bruge sin tid med familien. Søn tager over.

På grund af sygdom stopper Lars Larsen som bestyrelsesformand. Han overlader posten til sin søn, Jacob Brunsborg

Det sker efter mere end 40 år i spidsen for Lars Larsen Group og Jysk, skriver Jysk i en pressemeddelelse fredag.

- Jeg er utrolig glad for og stolt over, at Jacob har valgt at tage imod rollen som bestyrelsesformand og dermed videreføre Jysk og Lars Larsen Group som en familieejet virksomhed, siger Lars Larsen.

- Jacob har været en del af virksomheden igennem mange år og har haft en central rolle i bestyrelserne i mange af selskaberne i Lars Larsen Group. Han er uden tvivl den rigtige til at videreføre den virksomhed, jeg startede, fortsætter han.

Han erkender, at skiftet i formandsstolen kommer tidligere end planlagt, hvilket skyldes, at han for kort tid siden fik konstateret leverkræft, som har spredt sig.

- Det er desværre en meget alvorlig diagnose, jeg har fået, og derfor vil jeg bruge min tid og mine kræfter på min familie. Derfor betyder det meget for mig, at den fremtidige ledelse af virksomheden er på plads, siger Lars Larsen.

Går ydmygt til opgaven

47-årige Jacob Brunsborg udtrykker først og fremmest sorg over omstændighederne for sin overtagelse af formandsposten, men understreger samtidig, at han ser frem til at arbejde videre med familievirksomheden.

- Min far har opbygget noget enestående, og han bliver umulig at erstatte. Men jeg og resten af familien går ydmygt til opgaven med at videreføre hans imponerende livsværk, siger Jacob Brunsborg.

Han understreger, at de enkelte virksomheder i Lars Larsen Group er kendetegnet ved stærke selvstændige ledelser, og derfor vil han også i første omgang koncentrere sig om familien.

- Lige nu vil jeg fokusere på at støtte mine nærmeste i denne svære tid, og derfor vil jeg heller ikke komme nærmere ind på mine planer med formandsposten, siger Jacob Brunsborg.

LÆS OGSÅ: Jysk: Butikker skal opdateres hvert sjette år
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her