Nyheder
Jobs


Landets største skokæde melder om indeks 15Tirsdag den 31 marts 2020 kl. 10:16 - Kilde: Finans

De købelystne kunder er nærmest forsvundet som dug for solen, og det sætter landets største skokæde i en vanskelig situation.

Interessen for at købe nye sko er meget lille. Sådan lyder meldingen fra Skoringen, hvor 24 ud af 100 butikker stadig tager imod kunder.

Det skriver Finans.

Salget i de åbne butikker ligger på under indeks 15 i marts, hvis man sammenligner med samme periode året før.

- Skobutikkerne sidder i en meget vanskelig situation. Marts til maj er de store måneder for salg af forårssko, siger Frank Siim Sørensen til Finans. Han er adm direktør i kædekontoret Shoe-d-Vision.

- Der er købt ind, så butikkernes lagre er fyldt helt op med de nye sko. For hver dag der går, mister det varelager værdi. Uanset hvornår der igen kan åbnes butikker, kommer vi til at sælge dem med rabat og tab, siger han.

Shoe-d-Vision ejes af medlemmerne, som driver 88 norske og 117 danske skobutikker. De fleste butikker er en del af Skoringen, men der indgår også flere Zjoos-butikker og Ecco-butikker i samarbejdet. 

Tidligere har det succesfulde sneakerbrand Arkk Copenhagen også meldt om hårde tider og blandt andet lukket to af tre butikker permanent.

LÆS OGSÅ: Succesfuldt brand går fra jubel-år til krise på to uger


Link til artikel på Finans

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her