Nyheder
Jobs


Lagde planer under julefrokost: Makkerpar vil erobre landet med møbelkædeMandag den 3 maj 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Midt under coronakrisen åbnede to iværksættere deres første møbelbutik. Siden har de fået stablet en hel kæde på benene.

I april sidste år kunne Jesper Bjørnstad og Michael Krarup åbne deres første møbelbutik under navnet Living-Room.

Et års tid efter står de to iværksættere med en kæde på seks butikker, men de er langt fra færdige at vokse. Det skriver mægleren EDC Erhverv Poul Erik Bech i en pressemeddelelse.

Allerede omkring midsommer skulle Living-Room gerne være tre butikker rigere, og inden årsskiftet er det målet at have åbnet op mod 15 nye butikker.

- Det er vildt at tænke på, hvor tilfældigt det er, at vi nu står med seks butikker og mange flere i vente, siger Jesper Bjørnestad.

For efterhånden en del år siden havde Jesper Bjørnestad og Michael Krarup møbelforretningerne M og M Lagersalg sammen. Men deres veje skiltes i 2004 - den ene fik arbejde i Spanien, mens den anden rejste til Bali.

Efter godt 15 år hver for sig mødtes de tilfældigt til en julefrokost i 2019, hvor de første idéer til Living-Room blev udvekslet med rigelige mængder øl og snaps indenbords.

- Hvor ofte har man ikke stået med en ven til en fest og været oppe at køre over en genial forretningsidé, men så har den ikke haft helt samme vindstyrke morgenen efter. Denne gang føltes det lige så rigtigt dagen derpå, og siden vores tilfældige gensyn har det ene bare taget det andet, siger Jesper Bjørnestad og fortsætter:

- Vi har fundet et hul i markedet, og vi kan holde omkostningerne nede, da Michael har gode kontakter til møbelproducenter på Bali. Derudover vil vi skabe en nærværende butiksoplevelse for kunderne, og derfor indretter vi ikke som de klassiske møbelbutiks-labyrinter, men holder os derimod til mindre lejemål mellem 400-700 m2.

LÆS OGSÅ: Møbelkæde undgik millionbøde: Men nu ender sagen i Landsretten
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her