Nyheder
Jobs


Konkursramt boligkæde går i opløsningOnsdag den 12 juni 2019 kl. 10:14 af: Kristian Holgersen

Flere boligbutikker giver fortabt efter en konkurs hos franchiseselskabet tidligere på året.

En nylig konkurs hos franchiseselskabet Room8 Retail ApS trækker et spor af lukninger efter sig. Flere af butikkerne i boligkæden, der havde gardiner som speciale, kan ikke klare sig på egen hånd, viser det sig.

Senest har ejeren af Room8-butikkerne i Aarhus og Randers, Claus Grønlund, indgivet en konkursbegæring, fordi han hverken kunne udbetale løn eller håndtere regninger, skriver Århus Stiftstidende.

- Han havde købt sig ind i en franchisekæde, siger senioradvokat Claus Steen Hansen til avisen. Han er kurator på konkursboet.

- Men da moderselskabet gik konkurs, og kædesamarbejdet døde, røg grundlaget for vareindkøb og markedsføring for hans butikker jo også, fortsætter han.

Ifølge Randers Amtsavis havde Room8 en ambition om 20-25 butikker.

Slut efter et halvt år

Tidligere i juni måtte butikken i Viborg også lukke ned efter bare et halvt år. I går kunne personalet så endegyldigt afvise muligheden for en genåbning.

- Vores midlertidige lukning bliver desværre permanent. Kædens moderselskab Room8 Retail gik konkurs i maj, hvilket desværre trækker os med, fremgår det af en opdatering på Facebook.

I Odense har man valgt at køre Room8-butikken videre under navnet Zoom - Møbler & Interiør, fremgår det af en opdatering på Instagram.

Dermed er butikken vendt tilbage til sit oprindelige koncept.

LÆS OGSÅ: Gik konkurs i 2018: Modebrand rejser sig fra asken
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her