Nyheder
Jobs


Jem & Fix holder fast i weekendens tre åbningsfester


Foto: jem og fix
Fredag den 13 marts 2020 kl. 11:05 af: Kristian Holgersen

Trods coronavirus bliver åbningen af tre nye byggemarkeder i Jem & Fix-kæden stadig fejret. Sikkerheden bliver skærpet.

På søndag holder Jem & Fix åbningsfest for tre nye byggemarkeder, som ligger i Hillerød, Ikast og Løgstør.

Men udbruddet af coronavirus sætter festen på lavere blus. Af sikkerhedsmæssige hensyn bliver der kun lukket 50 kunder ind ad gangen, skriver Jem & Fix i en pressemeddelelse.

- Udover at levere gode byggematerialer til lavpris har vi en klar målsætning om at være lokalt forankret med mange butikker i hele Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden, siger Peter Nyboe. Han er HR. og driftschef i Jem & Fix.

- Flytningen af butikken i Hillerød samt udvidelsen af varegården med drive in er desuden en vigtig del af vores plan om hele tiden at optimere virksomheden, som i dag tæller 122 butikker i Danmark, fortsætter han.

Direktøren appellerer til, at alle kunder følger sundhedsstyrelsens råd om hyppig håndvask eller brug af håndsprit, host og nys i ærmet, begrænset fysisk kontakt.

Jem & Fix er en del af Harald Nyborg-koncernen, hvor det seneste årsregnskab viste et overskud 143 millioner kroner, mens toplinjen lød på 5,5 milliarder. Indtjeningen kommer i høj grad fra Jem & Fix, men Daells Bolighus og Danish Bottling Company er også en del af koncernen.

LÆS OGSÅ: Varehuskæde omsætter for milliarder og sætter sommerrekord
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her