Nyheder
Jobs


Iværksættere bag madmarked klar med nyt konceptTorsdag den 6 juli 2017 kl. 10:39 - Kilde: Berlingske Business

Det succesfulde madmarked på Papirøen lukker. I stedet satser iværksætterne bag projektet på et nyt koncept.

Gennem fire år har sultne gæster haft mulighed for at fylde mavesækken op med delikatesser på madmarkedet Copenhagen Street Food, der ligger på Papirøen.

Men ved årsskiftet lukker det succesfulde madmarked, fordi lejekontrakten udløber. I stedet forbereder iværksætterne bag et helt nyt koncept, skriver Berlingske Business.

Hvordan det nye projekt præcist kommer til at se ud er endnu ikke besluttet, men det kommer til at ligge i og omkring hallen Riggerloftet på Refshaleøen - i alt 10.000 kvm.

- Målsætningen er, at vi kan få 100 nye iværksættere til at blive flyveklare, siger Jesper Møller - en af initiativtagerne - til Berlingske Business.

Han hentyder til de nye boder, hvor gæsterne vil komme til at kunne købe mere end bare mad, når markedet efter planen åbner i påsken 2018.

Mange madmarkeder

Gennem de sidste år er der dukket madmarkeder af forskellig art op i hele landet. Blandt andet har Aarhus og Helsingør også fået deres egne udgaver af konceptet på Papirøen.

På Vesterbro i København åbnede madmarkedet Westmarket tidligere på året i de aflagte lokaler fra shoppingcenteret Toves Galleri, der i sin levetid havde besvær med at tiltrække butikker nok. 

Westmarket skulle være en konkurrent til Torvehallerne, men projektet har allerede stødt på udfordringer. Flere af de detailhandlende har ikke kunnet tjene penge nok og i alt otte stader har drejet nøglen om, har der været meldinger om.

LÆS OGSÅ: Medie: Nyt madmarked i problemer


Link til artikel på Berlingske Business

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her