Nyheder
Jobs


Irma henter ny kædedirektør med erfaring fra MarsMandag den 22 februar 2021 kl. 11:26 af: Kristian Holgersen

Coop har fundet en kædedirektør til Irma. Profilen har netop den kærlighed til varerne, som er afgørende, lyder det fra topchefen.

52-årige Charlotte Nilsson Norby bliver hentet ind som ny kædedirektør i dagligvarekæden Irma. Sådan lyder meldingen fra Coop i en pressemeddelelse mandag formiddag.

Dagligvarekæden Irma har stået uden en fast direktør, siden Søren Steffensen fratrådte sin stilling i efteråret, hvor en gennemgribende rokade i Coop-toppen fandt sted.

Charlotte Nilsson Norby kommer direkte fra en stilling som direktør i Løgismose Meyers, hvor hun stod med ansvaret for Løgismose. Tidligere har hun været flere år hos det nordiske indkøbsselskab Coop Trading og den globale fødevarekoncern Mars.

- Charlotte har netop den erfaring med og kærlighed til varerne, der er så afgørende i Irma. Kæden skal udbygge forspringet som den mest innovative dagligvarekæde i Danmark med den bedste kvalitet i varer og service, siger Kræn Østergård Nielsen, adm. direktør i Coop.

Irma har 68 butikker, som alle er placeret i hovedstadsområdet. Med Charlotte Nilsson Norby i spidsen bliver der lagt op til at styrke dagligvarekæden på det ellers konkurrenceprægede marked.

- Jeg ser frem til sammen med teamet i Irma og det stærke bagland i Coop at styrke Irmas ikoniske brand og position i markedet, siger Charlotte Nilsson Norby, som har første arbejdsdag 16. april.

LÆS OGSÅ: Kampagner fordobler salget af varer fra små producenter i Irma
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her