Nyheder
Jobs


Ilse Jakobsen klar til overenskomst efter kritik


Foto: ILSE JACOBSEN HORNBÆK
Torsdag den 6 december 2018 kl. 10:31 - Kilde: Avisen.dk

Efter flere ugers kritik af arbejdsforholdene hos gummistøvledronningen Ilse Jakobsen, bliver virksomheden nu omfattet af overenskomst.

Den danske designvirksomhed Ilse Jakobsen, som også råder over flere butikker, har valgt at melde sig ind i Dansk Industri. Det skriver Avisen.dk.

Dansk Industri er en arbejdsgiverorganisation, og det betyder, at Ilse Jakobsen skal tilslutte sig de overenskomster, som DI har indgået med de faglige organisationer. 

- Vi er blevet medlem af DI, og det betyder, at vi hopper ind i industriens overenskomster. Vi vil kun vores medarbejdere det bedste, siger HR-chefen hos Ilse Jacobsen, Michala Mørch, til Avisen.dk.

Hvis medarbejderne i virksomheden ønsker at overgå til den indgåede overenskomst, skal Ilse Jacobsen derfor gå i dialog med den pågældende fagforening om det. Det kunne eksempelvis være HK eller 3F.

Medarbejdere stod frem

Berlingske kunne i oktober skrive en række kritiske artikler om virksomheden baseret på interviews med 40 nuværende og tidligere medarbejdere. Virksomheden blev blandt andet kritiseret for at have et elendigt psykisk arbejdsmiljø, hvor Ilse Jakobsen ydmygede sine medarbejdere. Hun afviser selv kritikken.

Bestyrelsesformanden, Morten Albæk, har dog meldt ud, at han er klar til at skifte ud i ledelsen, så Ilse Jakobsens mand ikke længere er administrerende direktør, mens han vil have Ilse Jacobsen væk fra den daglige medarbejderkontakt. 

LÆS OGSÅ: Fagforening mister tålmodigheden med Ilse Jacobsen


Link til artikel på Avisen.dk

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her