Nyheder
Jobs


Ilse Jacobsen udfordrer modekæde i retten


Foto: detailfolk.dk
Torsdag den 20 juni 2019 kl. 10:14

Ifølge Ilse Jacobsen bør dansk modekæde få beslaglagt en række varer. De snylter på hendes brand lyder en af anklagerne.

Ilse Jacobsens modevirksomhed vil have Sø- og Handelsretten til at forbyde, tilbagekalde og beslaglægge striktrøjer fra modekæden Message, fordi de bliver markedsført under navnet Ilse.

Det skriver Finans om sagen, der begynder i dag torsdag.

- Message har bevidst snyltet på IJH’s (Ilse Jacobsen Hornbæk, red) goodwill ved at markedsføre sig under varemærker, der består af eller indeholder det dominerende mærkeelement Ilse, fremgår det blandt andet af påstandsdokumentet. Message afviser anklagerne.

Gennem de senere år har der været en del blæst omkring Ilse Jacobsen og hendes forretning med base i nordsjællandske Hornbæk.

En flere år gammel strid om ophavsret til gummistøvler med snørebånd, en model som Ilse Jacobsen har haft succes med, står nu over for at skulle behandles i Højesteret.

Samtidig har en række Berlingske-artikler om arbejdsforholdene hos Ilse Jacobsens vakt opsigt. Det har blandt andet betydet, at hendes virksomhed nu er omfattet af overenskomst.

Modekæden Message har 32 butikker i Danmark og Norge. I 2018 var bundlinjen lidt mindre end ventet på otte millioner kroner efter skat.

LÆS OGSÅ: Ilse Jacobsen kæmper videre i Højesteret
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her