Nyheder
Jobs


Holch Povlsen ser mulighed for at overleve krisen: Sender medarbejdere hjem


Foto: detailfolk.dk
Tirsdag den 24 marts 2020 kl. 09:57 af: Kristian Holgersen

Modekoncernen Bestseller er hårdt ramt og gør nu brug af støttepakke. Det betyder hjemsendelse af 2.400 medarbejdere.

Fra i dag bliver 2.400 medarbejdere i Bestseller sendt hjem. Efter planen gælder beslutningen til frem helt til 9. juni.

Det skriver modekoncernen i en pressemeddelelse.

Bestseller har gjort brug af den hjælpepakke, som arbejdsmarkedets parter har forhandlet på plads for at afbøde konsekvenserne af den hærgende coronakrise.

- Hjælpepakken er en rigtig god håndsrækning fra regeringen, og den betyder, at vi har kunnet begrænse antallet af afskedigelser, selvom jeg stadig er ked af, at det overhovedet har været nødvendigt at skulle sige farvel til meget dygtige og meget loyale kolleger, siger Anders Holch Povlsen. Han er både ejer og administrerende direktør for modegiganten.

Bestseller er hårdt ramt

Inden weekenden måtte Bestseller afskedige 750 medarbejdere. I den forbindelse udtalte Anders Holch Povlsen, at virksomheden lige nu står i en krise, “som vi ville have svoret, aldrig ville være mulig for os.”

At situationen er alvorlig bliver understreget af pressemeddelelsen fra Bestseller, hvor Anders Holch Povlsen direkte bruger ord som “overlevelse.”

- Vores største opgave nu er at se fremad og forsøge at bevare så mange arbejdspladser som muligt. De næste 4-8 uger bliver afgørende for, hvordan fremtiden ser ud, siger han og fortsætter:

- Lige nu er vi hårdt ramt, men vi tror på, at vi med vores tiltag har muligheden for at overleve krisen og på sigt komme tilbage, så vi igen kan være garant for at skabe arbejdspladser i Danmark og de samfund, vi er en del af, siger Anders Holch Povlsen.

LÆS OGSÅ: Kritiserer Bestseller efter stor fyringsrunde
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her