Nyheder
Jobs


HK Handels formand stopper: Afløseren er næsten på plads


Foto: Karin Meldgaard Henriksen
Tirsdag den 22 juni 2021 kl. 11:48 af: Kristian Holgersen

Efter mange år som formand for HK Handel må Per Tønnesen nu sige farvel. Blot en enkelt kandidat har meldt sig på banen som afløser.

OPDATERING: Mette Høgh er tirsdag eftermiddag bekræftet som formand for HK Handel. 

Tilbage i oktober 2012 blev Per Tønnesen valgt som ny formand for HK Handel. Men nu er det ved at være slut for den 61-årige fagforeningsmand.

Ved HK Handels kongres, som lige nu er i fuld gang på nettet, skal der i dag - tirsdag - stemmes om en ny formand. Det lange stræk med Per Tønnesen bliver nemlig bremset af en aldersgrænse for at genopstille.

- Tak for mange gode år i fagbevægelsen, skriver Per Tønnesen på Twitter i forbindelse med kongressen.

Ifølge Netavisen Pio ligger det så godt som fast, at Per Tønnesens afløser bliver Mette Høgh. Den nuværende formand for HK Handel Hovedstaden er med andre ord den eneste, som havde meldt sit kandidatur inden deadline.

På Facebook bliver der også taget lidt forskud på formandskabet.

- Så er det i dag at vores formand, Mette Høgh, stiller op som formand for HK Handel. Og selvom vi er kede af det her i afdelingen, så hepper vi på, at Mette nu skal til at arbejde for vores medlemmer i hele landet, skriver HK Handel Hovedstaden i en opdatering.

Netavisen Pio skriver, at Mette Høgh har været faglig medarbejden siden 1990. Først på det offentlige område og siden på handelsområdet.

LÆS OGSÅ: Forslag fra Salling Group forarger HK 
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her