Nyheder
Jobs


Gummistøvledronning er ikke tilfreds med sine butikker


Foto: ILSE JACOBSEN HORNBÆK
Torsdag den 11 januar 2018 kl. 06:09 - Kilde: Helsingør Dagblad

Der bliver ikke solgt nok i Ilse Jacobsens butikker. Og det vil designeren ændre ved at lave udskiftninger, hvis salget ikke forbedres.

Da Ilse Jacobsen for nyligt præsenterede sin 49. kollektion, lagde hun ikke skjul på, at hun ikke har været tilfreds med salget af sine produkter.

Designeren, der især er kendt for sine gummistøvler, fortalte samtidig med præsentationen, at hun har i sinde at sætte sine forhandlere under større pres. Det skriver Helsingør Dagblad.

- Jeg har fortalt dem, at jeg ikke er imponeret over de seneste fem år, siger hun ifølge dagbladet og fortsætter:

- Hvis der ikke bliver performet, så skifter jeg ud, det skal der ikke være nogen tvivl om.

Besøger butikker uanmeldt

Ilse Jacobsen omsætter årligt for at trecifret millionbeløb. Og sidste års regnskab viste et overskud på 12 millioner kroner, men det skyldtes især, at hun havde solgt 10 procent af forretningen til Voluntas Investments, som Jan Bech Andersen og Morten Albæk står bag.

Ilse Jacobsens virksomhed producerer i dag ikke kun gummistøvler, men også regntøj, tøj og accessories. Derudover driver hun tre blomsterbutikker, et kurbad, og så har hun en spa- og skønhedsserie.

- Jeg er 57 år, så det er nu, jeg skal rykke. Målet er klart, at komme over den halve milliard kroner i omsætning, siger hun og ønsker i den forbindelse af tredoble salget.

Hun regner med at besøge sine forhandlere uanmeldt, så hun kan se, hvordan produkterne præsenteres og hvordan salgsarbejdet foregår.

LÆS OGSÅ: Utilfredshed hos Ilse Jacobsen trods stort overskud


Link til artikel på Helsingør Dagblad

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her