Nyheder
Jobs


Gorms Pizza er blevet solgt


Foto: PR Gorms Pizza
Tirsdag den 13 marts 2018 kl. 10:12 af: Lise Møller Schilder

Den succesfulde pizzakæde Gorms Pizza er blevet solgt til en større aktør. Iværksætterne bag beholder dog nogle andele.

Den mindre danske pizzakæde Gorms Pizza er blevet solgt til den norske gigant Orkla. Det oplyser Gorms Pizza i en pressemeddelelse.

Fra den 3. april vil Orkla være majoritetsejer af Gorms Holding Aps med 67 procent. Resten af selskabet ejes stadig af de oprindelige stiftere og partnere.

- Vi har længe kigget efter en partner, der kunne se den værdi og det potentiale, Gorm’s Pizza har, siger Anders Kjørup, administrerende direktør i Gorm’s Pizza og fortsætter:

- Det bedste ved aftalen er, at vi har en gensidig forståelse af vigtigheden af, at Gorm’s bevarer den særlige kultur og sikrer, at vores Gorm’s DNA er intakt. Fremadrettet vil vi fortsætte med at give vores gæster fantastiske oplevelser med fornyede kræfter, hvor vi udnytter de store kompetencer fra begge virksomheder til at blive endnu bedre.

Det er TV-kokken Gorm Wisweh, der lægger navn til pizzakæden, som i dag består af ni restauranter og tre franchises.

Orkla er et af Norges største børsnoterede selskaber med 30.000 medarbejdere og omsætning på mange milliarder. I Danmark ejer Orkla andele i en lang række fødevarevirksomheder heriblandt Den Gamle Fabrik og Glyngøre.

LÆS OGSÅ: Kendt tv-kok udvider sin spisekæde
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her