Nyheder
Jobs


Forretning med “hypervækst” får sin første adm. direktørOnsdag den 13 januar 2021 kl. 09:53 af: Kristian Holgersen

En del af onlinekoncernen Boozt.com, som på det seneste har oplevet hypervækst, får nu sin egen adm. direktør.

Modeplatformen Boozt har for første gang ansat en administrerende direktør til at stå i spidsen for outlet-forretningen Booztlet.

Den nyoprettede stilling er blevet besat af Anders Enevoldsen, som har været hos Boozt siden 2018, fremgår det af en pressemeddelelse.

I første halvår af 2020 kunne Booztlet - som blandt andet råder over en fysisk butik i København - notere en vækst i salget på 168 procent. Ifølge topchefen for hele Boozt-koncernen, Hermann Haraldsson, gælder det om at fastholde den kurs.

- Vores Booztlet-forretning har demonstreret sit potentiale gennem i 2020. Væksten har været meget høj, og vi ser en stor mulighed for at fastholde denne hypervækst i de kommende år, hvis vi griber det rigtigt an, siger han og fortsætter:

- Vi har besluttet at etablere Booztlet som en separat enhed inden for vores koncern, og vi har bedt Anders Enevoldsen om at stå i spidsen for den del af koncernen, siger Hermann Haraldsson.

Tidligere i karrieren har Anders Enevoldsen været forbi arbejdsgivere som den nordiske kapitalforvalter Alfred Berg og Chr. Hansen Holding, som fremstiller ingredienser til fødevarer.

LÆS OGSÅ: Tvangslukninger får salget til at eksplodere i modeportals butikker
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her