Nyheder
Jobs


Fodboldstjerne skal huske mænd på ValentinsdagMandag den 12 februar 2018 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Hvis mænd skal huske Valentinsdag, så skal den opkaldes efter en kendt fodboldspiller, lyder det i ny kampagne fra Interflora.

Blomsterkæden Interflora bruger en af de mest brugte fordomme om mænd i en ny reklamekampagne, der bliver lanceret op til Valentinsdag den 14. februar.

Fordi mænd kun tænker på fodbold og derfor glemmer at købe blomster i Interflora, så skal Valentinsdag nu hedde Christian Eriksen-dag efter den danske landsholdsspiller. Han fylder år på samme dato.

Til mediet Dansk Markedsføring forklarer adm. direktør for Interflora Danmark, Søren Flemming Larsen, baggrunden for kampagnen.

- Selvom Valentinsdag hvert eneste år ligger på 14. februar og gennem de seneste fem år nærmest er eksploderet i antallet af solgte blomsterbuketter hos Interflora, så er det fortsat, sammenlignet med bl.a. Holland, Tyskland og i særdeleshed USA, en mere beskeden mærkedag sammenlignet med fx Mors dag, siger han til Dansk Markedsføring.

Søren Flemming Larsen mener, at Valentinsdag er nem at glemme - helt i modsætning til Christian Eriksens fødselsdag, som langt de fleste mænd kan huske “uden problemer.”

Se reklamefilmen her:

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked vil tage markedsandele fra Interflora
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her