Nyheder
Jobs


Flere virksomheder burde jagte vækst i udlandetTorsdag den 6 februar 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

En række aktører forsøger nu at inspirere flere danske virksomheder til at slå døren ind til nye markeder gennem franchising.

Der ligger et stort potentiale i at bruge franchising som værktøj, når det gælder jagten på international vækst.

Men mange danske virksomheder lader til at være lidt usikre på, hvordan de skal gribe franchising an. Valg af samarbejdspartner, forståelse af den lokale kultur og mulighederne for at kontrollere ens koncept er bare nogle af de spørgsmål, der typisk presser sig på.

Derfor er fire aktører - heriblandt virksomheden FranchiseHub - gået sammen om at arrangere Franchise Day 2020.

- Danmark er kendt for at have rigtigt mange spændende og dynamiske virksomheder, både små og store. Internationalt er vi attraktive som samarbejdspartnere, vi har mange gode og spændende koncepter, og vi har meget at tilbyde andre markeder, fortæller Tom Skovbon, der er direktør i FranchiseHub.

- Samtidig får mange virksomheder ikke fuldt ud udnyttet det potentiale, der ligger vækst uden for landets grænser, fortsætter han.

På Franchise Day kan deltagerne dele erfaringer, tips og se praktiske eksempler. Jens Broch - adm. direktør i Sunet Boulevard og Jeppe Jensen fra Pandora er blandt oplægsholderne. 

Udover FranchiseHub er advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, revisorerne i PwC og Jyske Bank også en del af projektet. Franchise Day 2020 finder sted den 20. april - læs mere her.

LÆS OGSÅ: Franchiseportal får ny direktør og skifter navn
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her