Nyheder
Jobs


Feltet af nominerede til årets fødevarepriser er fundet



Fredag den 11 juni 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

 

De bedste eksempler på godt arbejde ude i landets dagligvarebutikker bliver hyldet af Landbrug & Fødevarer. Her er de nominerede.

Endnu en gang er Landbrug & Fødevarer klar til at dele priser ud til afdelinger i landets dagligvarebutikker.

Men i år sker det på en særlig baggrund: Coronakrisen gjorde 2020 til et vanvittigt år for butikkerne, som på trods af plexiglas, mundbind, og andre restriktioner kunne nyde godt af glødende kasseapparater.

- Med Fødevarepriserne vil vi gerne anerkende det store arbejde, som foregår i supermarkeder, slagterbutikker og kantiner i Danmark, siger Mette Jasper Gammicchia, chef for marked og ernæring i Landbrug & Fødevarer.

- Bag ethvert succesfuldt madkoncept ligger der mange timers arbejde, for det er ikke ligegyldigt, hvilke råvarer man indkøber eller hvordan produkterne tager sig ud i butikken eller i buffeten. Der ligger stor faglighed og håndværk bag alle led og det fortjener respekt, fortsætter hun.

Den endelige uddeling foregår den 28. september på Hindsgavl Slot ved Middelfart.


DE NOMINEREDE TIL  FØDEVAREPRISERNE 2021

Kategori ’Supermarked/Hypermarked’
- Frugt- og grøntafdelingsleder Rasmus Andreas Jensen, Bilka Horsens
- F&G-chef Christian Wain-Volqvartz, MENY Borups Allé, Frederiksberg
- F&G-ansvarlig Pernille Frederiksen, SPAR Wandallsvej, Svendborg

Kategori ’Discount’
- Butikschef Lennart Fager, Aldi Assens
- Souschef Kasper Kristiansen, REMA 1000 Jyllinge

Kategori ’Privatslagtere’
- Slagtermestrene André Born & Steffen Kolstrup, Slagter Born & Kolstrup, Rødovre Centrum
- Slagtermester Jacob Nielsen, Slagter Jacob, Kalundborg
- Joan Fjord Tarbensen & Hans Skovgaard, Skovgaard Slagter og Gårdbutik, Them

Kategori ’Slagtere i supermarkeder/hypermarkeder’
- Slagtermester Jim Holmelin, SuperBrugsen Asnæs
- Slagtermester Claus Johansen, Bilka Randers
- Slagtermester Benny Nielsen, MENY Sæby

Kategori ’Discount’
- Souchef og mejeriansvarlig Roksana Huber, REMA 1000, Odense
- Butikschef og mejeriansvarlig Jacob Edren, ALDI, Helsingør.

Kategori ’Supermarked/hypermarked’
- Freshfood chef og mejeriansvarlig Kasper Strunge, BILKA Odense
- Mejeriansvarlig Morten Tramm, salgsleder Patrick Garfort, MENY Nærum
- Butikschef Patrick Rothgarn Drost, Magasin Mad & Vin

- Køkkenchef Bjørn Patik, Kokkenes Køkken – Top Danmark Ejendomme, København Ø
- Gastronaut Jakob Brønd, Gastro Kantiner, Viborg
- Køkkenchef Mathias Holt, Social Cantina Nbro, Nørrebro

- Leder Hanne Melgaard Juul, Madservice Aalborg, Aalborg Ø
- Køkkenleder Morten Mikkelsen, Centralkøkkenet Sødisbakke, Mariager
- Ernæringsassistent Marianne Uhrbrand, Aarhus Universitetshospital/Cafe Øst, Aarhus N
- Leder Mads Dreyer, Spisehusene, Oureskolerne, Oure


LÆS OGSÅ: Indgreb mod urimelig handel kan ramme dagligvarekoncerner hårdt




Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her