Nyheder
Jobs


Farverigt brand går videre med international detail-satsning


Foto: Colourbox
Onsdag den 16 oktober 2019 kl. 06:00 - Kilde: Fashion Forum

Dansk modebrand har ambitioner om at åbne egne butikker i Europas største byer. De seneste planer involverer Paris og London.

Efter bare to år på markedet har det danske modebrand Colorful Standard fået sine farverige varer ud at ligge hos over 700 forhandlere.

I juni startede slog de for første gang ind på detailvejen med en flagskibsbutik i Paris, og nu er der så mere nyt på den front. Det skriver Fashion Forum.

Colorful Standard åbnede tidligere på måneden en butik i schweiziske Zürich, mens en pop up-butik kommer til London lige i tide til julesalget.

- Vores strategi er at åbne Colorful Standard-butikker i nogle af Europa største byer. Det er vigtigt for os, at folk får mulighed for at opleve vores univers i sin helhed, siger stifterTue Pambi Deleuran, ifølge Fashion Forum.

Colorful Standard producerer og sælger tøj til basisgarderoben - såsom t-shirts - af økologisk bomuld.

Tue Pambi Deleuran er en dreven iværksætter med flere virksomheder i bæltet, fremgår det af LinkedIn. Han var blandt andet med til at stifte modebrandet Björkvin i 2006, hvor han stadig sidder som administrerende direktør, og står desuden bag produktionsvirksomheden RTG Textiles.

LÆS OGSÅ: Modebrand med fængsels-forbindelser åbner butik


Link til artikel på Fashion Forum

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her