Nyheder
Jobs


Endelig fremgang til Bang & Olufsen


Foto: detailfolk.dk
Torsdag den 11 januar 2018 kl. 09:40 af: Lise Møller Schilder

Den traditionsrige højtalerproducent kan endelig fremvise solid vækst både på top og bundlinjen, viser nyt halvårsregnskab.

Efter mange år med røde tal på bundlinjen og minimal vækst i forretningen, kan Bang & Olufsen endelig fremvise en velvoksen fremgang.

Tallene fra Struervirksomhedens halvårsregnskab for 2017/2018 viser, at omsætningen voksede med 15 procent, og derved ligger på 1,591 milliarder kroner for de første seks måneder.

Omsætningsvæksten er blandt andet drevet af B&O Play, som voksede med 25 procent i samme periode. Det er særligt andet kvartal af regnskabsåret, der har trukket fremgangen for det første halve år.

- I andet kvartal leverede vi tocifret vækst og forbedrede vores lønsomhed, og vi fastholder vores forventninger til hele året. Resultatet var drevet af et stærkt salg i B&O PLAY, omkostningsfokus og en positiv udvikling i alle markeder. Alt i alt er jeg tilfreds med den fremgang, vi har haft i de første seks måneder. Det understreger, at vi har en stærk produktportefølje, og at vores fortsatte fokus på at skabe en skalerbar forretningsmodel giver resultater, siger administrerende direktør i Bang & Olufsen, Henrik Clausen, i en pressemeddelelse.

I første kvartal kunne Bang & Olufsen præsentere et underskud efter skat på 55 millioner kroner. Men i andet kvartal hev virksomheden et overskud på 57 millioner kroner hjem. Samlet set lander overskuddet for første halvår derfor på 2 millioner kroner. 

LÆS OGSÅ: Direktør forlader Bang & Olufsen
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her