Nyheder
Jobs


Efter 65 år åbner svensk modekæde en butik i DanmarkOnsdag den 15 maj 2019 kl. 09:53 af: Kristian Holgersen

Modekæden har allerede hundredvis af butikker i Europa. Nu er den første butik i Danmark på trapperne

Svenske modekæder ligger tæt i København. Men nu bliver der gjort plads til endnu en.

Til efteråret åbner Lindex nemlig sin første butik i Danmark. Den bliver 700 m2 stor og får adresse i shoppingcentret Field’s.

- Danmark er et spændende marked med mange modebevidste kvinder, siger Johan Isacson i en pressemeddelelse. Han er ansvarlig for Lindex Franchise.

- Siden 2009 har vi tilbudt Lindex’ modetøj online i Danmark og har længe været interesseret i at åbne fysiske butikker. Vi ser med spænding frem mod åbningen sammen med vores succesfulde franchisepartner, siger han.

På hylderne bliver der plads til alle kædens kollektioner til damer, børn, lingeri og kosmetik.

Lindex blev grundlagt i 1954 og har siden udviklet sig til kæde med 470 butikker i 17 lande. Alene i Norden er der over 350.

Islandsk forbindelse

Satsningen i Danmark er en fortsættelse af Lindex’ internationale ekspansion. Åbningen af butikken i Field’s sker i samarbejde med den islandske franchisetager LDX 19, som i dag driver seks fysiske Lindex-butikker og en netbutik på Island.

- Vi er meget glade for, at vi sammen med det stærke modevaremærke Lindex kan åbne en butik i Danmark, siger Loa D. Kristjansdottir, der sammen med Albert Thor Magnusson er franchisetagere for Lindex.

- Lindex’ inspirerende, prisbevidste og bæredygtige sortiment føles helt rigtigt for de danske kunder. Vi ser frem til at byde alle velkomne i den nye butik i Field’s, siger hun.

LÆS OGSÅ: Shoppingcenter åbner børnehave på taget
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her