Nyheder
Jobs


Direktør efter internationale satsninger: Vores koncept viser sit værd


Foto: Sofakompagniet/PR
Torsdag den 20 juni 2019 kl. 11:39 af: Kristian Holgersen

Gennem 2018 åbnede dansk møbelvirksomhed i alt otte nye showrooms i flere forskellige lande.

Efter flere investeringer og internationale satsninger er direktøren for Sofakompagniet-Gruppen tilfreds med udviklingen i 2018-regnskabet.

Omsætningen for hele koncernen går over 25 procent frem, mens driftsresultatet lander på 14,8 millioner kroner.

Det skriver Sofakompagniet-Gruppen i en pressemeddelelse, hvor koncernens bundlinje ikke bliver lagt frem.

- Med de mange investeringer, vi har foretaget i løbet af året og de mange projekter, vi har gennemført, både åbningen af de mange showrooms, implementering af et nyt ERP-system og nye e-handelsplatforme, er det et resultat, vi er meget tilfredse med, siger CEO Henrik Andersen.

I 2018 åbnede Sofakompagniet otte nye showrooms, så det samlede antal nu er oppe på 22 i 10 forskellige lande. Flere skulle gerne være på vej.

- Jeg er stolt af, at vi fortsætter den globale vækstrejse. Vores koncept med at tilbyde smukt dansk design, leveret direkte til forbrugerne uden fordyrende mellemled, har virkelig vist sit værd, mener Henrik Andersen.

Underskud i den private del

Sofakompagniet-Gruppen har to driftsselskaber. Hos Scandinavian Design International ApS bliver der solgt møbler til det professionelle segment og Sofakompagniet ApS klarer de private kunder.

Kun Sofakompagniet ApS har indtil videre fået sin seneste årsrapport lagt ud i cvr-registeret. Her lyder bundlinjen på minus 9,7 millioner kroner. Resultatet af den primære drift slutter i minus 10,6 millioner.

Set i lyset af de mange investeringer, betegner ledelsen resultatet for tilfredsstillende.

- Ledelsen forventer, at virksomhedens omsætning og indtjening vil stige i det kommende regnskabsår, fremgår det af årsrapporten. 

LÆS OGSÅ: Dansk sofa-succes ansætter ny topchef
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her