Nyheder
Jobs


Dansk satsning sætter rekord i åbningsweekendenTirsdag den 8 oktober 2019 kl. 11:12 af: Kristian Holgersen

Kunder i rekordstort antal lagde vejen forbi en svensk modekæde, der nu har åbnet en butik her i landet.

I fredags kunne den svenske modekæde Lindex fejre åbningen af en butik i shoppingcentret Field’s, som meget vel kan blive starten på en større udrulning af konceptet herhjemme.

Efter at have tygget lidt tallene for den travle åbningsweekend, står det klart, at næsten 14.000 kunder var forbi butikken. Det er rekord for modebutikker i Field’s, fremgår det af en pressemeddelelse fra Lindex.

- Vi er helt overvældede af den fantastiske modtagelse, som Lindex modtog fra vores kunder. Det er tydeligt, at folk har savnet at have Lindex på det danske marked, siger Thomas Thomsen. Han er Shopping Center Manager i Field’s.

- Vi har aldrig før i Field’s historie set en modebutik tiltrække så mange gæster og skabe kø gennem det meste af første sal, slår han fast.

Planlægger flere butikker

På de sociale medier er Lindex også ved at få hul igennem. I hvert fald har de sammenlagt fået over 20.000 følgere på Facebook og Instagram.

Modtagelsen bekræfter de to franchisetagere i Danmark - Loa D. Kristjansdottir og Albert Thor Magnusson - i deres plan om at rulle konceptet videre ud i landet. Både fysiske butikker og en netbutik på tegnebrættet.

- Det er nu 10 år siden, vi etablerede den lille startup-virksomhed, der solgte børnetøj fra Lindex gennem facebook. Med det i tankerne er det helt utroligt at åbne en butik i detailhovedstaden København for sådan et fænomenalt stort antal kunder, siger Loa D. Kristjansdottir.

Lindex blev grundlagt i 1954 og har næsten 500 butikker - omkring 350 af dem ligger i Norden.

LÆS OGSÅ: Modekæde tager hul på kæmpe drømme om udlandet
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her