Nyheder
Jobs


Coop skifter lyset ud i 1200 butikker


Foto: detailfolk.dk
Fredag den 11 august 2017 kl. 10:12 af: Kristian Holgersen

Med en trecifret million-investering vil Coop skifte lyset ud i alle sine butikker. Det skal reducere energiforbruget markant.

Snart bliver det muligt at se Superbrugsen, Kvickly og mange af de resterende af Coops mange butikker i et helt nyt lys.

Dagligvarekoncernen har nemlig besluttet at udskifte 500.000 pærer og lysstofrør med LED-belysning. Projektet bliver vurderet til at løbe op i et trecifret millionbeløb og skal nedbringe energiforbruget med 20 procent i 2020, hvis man sammenligner med 2014.

Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

- Kontraktens omfang estimeres, inklusiv deltagelse fra Brugsforeninger, at kunne runde 100 mio. kroner. Måske er dette den største enkeltstående LED-kontrakt i Danmark - og måske hele Norden - vi ved det reelt ikke, siger Peter Kjærgaard Svendsen, energichef i Coop.

- Vi er enormt stolte af den løsning, der nu ruller ud i vores butikker. Med de valgte løsninger kommer vi ikke bare til at generere en enorm energibesparelse, vi kommer også til at løfte kundeoplevelsen i butikkerne, fortsætter han.

Projektet bliver gennemført med virksomheden Nordic Business Light og omfatter butikker i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Fakta og Irma samt de selvstændige Brugsforeninger, der ønsker at indgå.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Coop er modige, men der er ét problem
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her