Nyheder
Jobs


Coop er klar med ny koncerndirektørTirsdag den 12 januar 2021 kl. 06:48 af: Kristian Holgersen

Der er blevet rykket godt rundt i de øverste lag af Coop, og nu er en af de sidste brikker faldet på plads. 

47-årige Thomas Brebøl Christensen er ny CFO og koncerndirektør i Coop, hvor han også bliver en del af direktionen med ansvar for økonomi, teknologi og jura.

Han afløser Kræn Østergård Nielsen, der i september overtog posten som administrerende direktør, skriver dagligvarekoncernen i en pressemeddelelse.

Senest har Thomas Brebøl Christensen haft med grovvare at gøre som CFO i DLG amba. Tidligere har han haft en tilsvarende stilling i Danish Crown Pork.

- Thomas har indgående finans- og strategierfaring fra nogle af de største internationale virksomheder i vores branche, og en stærk uddannelsesmæssig baggrund, siger Kræn Østergård Nielsen.

Efter Kræn Østergård Nielsen tiltrådte som administrerende direktør, er der blevet skiftet ud på en lang række topposter i Coop. Men nu er holdet ved at være sat, forklarer han.

- Med Maria (Maria Beck-Tange, kædedirektør i Dagli’Brugsen, red) og Thomas på holdet er vores nye ledelsesteam ved at være på plads. Dermed står vi stærkest muligt rustet til at nå vores mål om at blive Danmarks mest kundeorienterede virksomhed med vækst, innovation og grøn omstilling øverst på vores dagsorden, siger Kræn Østergård Nielsen.

Thomas Brebøl Christensen begynder i Coop 1. marts.

LÆS OGSÅ: Coop har fundet ny kædedirektør til Dagli´Brugsen
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her