Nyheder
Jobs


Chokolademager lukker flere små butikker - satser på de større


Foto: PR
Mandag den 29 juni 2020 kl. 11:52 - Kilde: Fødevarewatch

Antallet af butikker falder i en af landets kendte chokoladekæder. De små er sværere at få til at løbe rundt, lyder det fra stifteren.

Siden årsskiftet har chokoladekæden Peter Beier Chokolade, som ellers kan se tilbage på et godt salgsår, lukket fem butikker. Det skriver Fødevarewatch.

- Vi lukker små butikker ned og åbner store, siger Peter Beier til mediet. Han er både administrerende direktør og grundlægger af den kendte chokoladevirksomhed.

- Det har noget at gøre med, at vi er gode til at drifte de store butikker. De små er altid svære, for vi bager og laver is selv, så vi skal helst kunne sælge alle leddene i butikkerne, fortsætter han.

I år har Peter Beier Chokolade desuden lanceret en stor satsning på is, der blandt andet indebærer købet af en hel fabrik ved Helsingør.

Forventer yderligere vækst

Netop satsningen på is har været med til at afbøde coronakrisen sammen med en stigende nethandel. 

Det fremgår af årsrapporten for 2019, som også byder på et “tilfredsstillende” resultat på godt halvanden millioner kroner. Toplinjen bliver ikke lagt frem, men ifølge Fødevarewatch ligger den på rekordniveau.

Til næste år burde den positive udvikling fortsætte, lyder vurderingen.

- Ledelsen forventer en vækststigning af selskabets omsætning på det eksisterende marked, og vil gennem yderligere etablering af butikker forbedre selskabets resultat i de kommende år.

LÆS OGSÅ: Direktør priser nye koncepter efter rekordregnskab


Link til artikel på Fødevarewatch

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her