Nyheder
Jobs


Butik oplever en “næsten uvirkelig” fremgang: Nu kommer næste trækTorsdag den 15 oktober 2020 kl. 11:22 af: Kristian Holgersen

Stor investering bliver en hjørnesten for hurtig levering, lyder det fra dansk netbutik, som oplever enorm fremgang lige nu.

I netbutikken Coolshop har omsætningen gennem det sidste halve år ligget omkring 200-400 procent over niveauet fra 2019.

Med så meget vind i sejlene er der brug for mere lagerplads for at følge med efterspørgslen. I forvejen har Coolshop et lager i Aalborg, hvor der er opbevaret varer for en kvart milliard kroner - men nu bliver der udvidet med et lager på 10.000 m2 i Herning.

Det skal skærpe konkurrenceevnen og være en hjørnesten i Coolshops landsdækkende dag-til-dag-levering, skriver netbutikken i en pressemeddelelse.

- For en 19 år gammel virksomhed som Coolshop er det næsten uvirkeligt at se omsætningen springe 200-400 procent i vejret på nogle få måneder, siger Jacob Risgaard. Han er medejer af Coolshop.

- Men det er virkelighed, og vi styrer direkte mod vores hidtil bedste årsregnskab. Derfor giver det ualmindelig god mening, at vi nu går i gang med at finde medarbejdere til vores nye Herning-lokation, der bliver vores ubetinget største lager i Danmark.

Kan få et større udvalg

Samtidig kan Coolshop nu udvide sortimentet i butikken, fortæller Jacob Risgaard.

- I dag er det sådan, at vi må sige nej til at tage flere nye produkter med i vores varesortiment, ganske enkelt fordi lageret i Aalborg i forvejen bugner af varer for en kvart milliard kroner, siger han og fortsætter:

- Det tal har vi imidlertid ikke noget mod at fordoble, og vi ser fortsat masser af vækstpotentiale i internethandlen og blandt de danske kunder i særdeleshed. Derfor er jeg meget tilfreds med, at vi nu har slået en klo i en af de logistikejendomme i Midtjylland, som det er blevet så svært at få fat i.

- Det vil helt sikkert ruste os yderligere over for konkurrenter fra både ind- og udland, siger Jacob Risgaard.

LÆS OGSÅ: Løven Risgaard forlader den daglige ledelse i Coolshop
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her