Nyheder
Jobs


Brancheorganisation får bagerkæde ind i foldenTirsdag den 18 juni 2019 kl. 06:00 af: Redaktionen

Nu repræsenterer brancheforening alle typer af specialforretninger. Bagerkæde med 60 butikker ser frem til samarbejdet.

Den landsdækkende bagerkæde KonditorBager bliver nu en del af brancheforeningen FødevareDanmark.

I forvejen har FødevareDanmark slagtere, fiskehandlere og ostehandlere blandt sine medlemmer, ligesom der også er flere produktions- og engrosvirksomheder at finde.

- Med KonditorBager ombord samler vi alle faggrupper under FødevareDanmark. Det betyder, at vi har en stærkere stemme i samfundet, fordi vi repræsenterer alle typer specialforretninger, siger Leif Wilson Laustsen. Han er formand for FødevareDanmark.

- Vores mål er at få danskerne til at købe deres kød, ost, fisk og brød hos specialisterne, for det er her, man får kvalitet og service. Det kræver synlighed, og det får vi endnu mere af nu, fortsætter han.

Bedre produktudvikling

KonditorBager, der har omkring 60 butikker, regner med at få gavn af medlemskabet og den tættere kontakt med andre dele af branchen.

- Vi har nogle oplagte styrker sammen, og derfor er det fantastisk, at vi nu står under samme paraply, siger Morten Lapholm, der er direktør i KonditorBager.

Helt konkret begynder slagterne og bagerne samarbejdet ved at sætte deres produktudviklere sammen for at koordinere inspirationsmøder for butikkerne. Her er formålet særligt at udvikle nye former for convenience- og take-away-produkter.

LÆS OGSÅ: Organisationer støtter Coop i kampen for ny detail-lovgivning
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her