Nyheder
Jobs


Bestyrelsesformand støtter Coop-direktør trods hård kritikOnsdag den 11 oktober 2017 kl. 10:43 - Kilde: Business

Coops øko-strategi har mødt massiv kritik. Men nu forklarer bestyrelsesformanden, hvorfor han stadig bakker sin direktør op.

Der er en større mening bag Coops nye og stærkt kritiserede strategi. Det forklarer bestyrelsesformand Lasse Bolander til Business.

Han kommer derfor sin udskældte direktør, Peter Høgsted, til undsætning. Høgsted har ellers været kritiseret både internt og eksternt af en gruppe selvstændige brugsforeninger.

- Det er bestyrelsens ansvar på et tidspunkt at sige, at nu har vi hørt alle synspunkter, og vi har prøvet at bøje og lytte, så vidt det er muligt, så nu kører vi videre. Jeg håber, at de sidste, der måske føler, at de ikke har fået alt igennem, alligevel hopper på toget, siger Lasse Bolander til Business.

Mægler de stridende parter

Lasse Bolander forsøgte i går at få de uenige parter til at mødes om en eller anden form for enighed, som alle kan leve med.

- Vi har en diskussion lige nu, men begge parter gør alt for at finde ud af, hvordan vi kommer videre herfra. I sidste ende er det min opgave og mit ansvar at få tingene til at køre, siger Lasse Bolander og fortsætter:

- Butikkerne skal også huske, at når man sidder centralt, har man nogle gange et bedre overblik. Man er måske også nogle gange i en situation, hvor man både kan og skal kigge lidt længere frem. Man betaler nu engang en direktion mange penge for at kunne tænke strategisk og se, hvor udfordringerne og mulighederne er.

Peter Høgsted har været koncerndirektør i Coop siden 2013. Lasse Bolander understreger, at han stadig har fuld tillid til Peter Høgsted og hans planer for Coops fremtid.

LÆS OGSÅ: Coop stopper annoncer i kontroversiel øko-kampagne 


Link til artikel på Business

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her