Nyheder
Jobs


Aldi flytter enormt antal butikker i Danmark


Foto: Aldi.dk
Mandag den 14 maj 2018 kl. 10:03 - Kilde: Business

Stort set alle Aldis butikker ligger forkert, vurderer direktøren. Et nyt kæmpeunderskud bekræfter Aldi i, at butikkerne skal flyttes.

Den tyske discountkæde Aldi har erkendt, at problemerne for butikkerne i Danmark er så store, at de ikke bare kan løses med en renovering. Der er i stedet behov for at flytte 150 butikker af Aldis 189 butikker i Danmark. Det skriver Business.

- Vi har været blandt de billigste i over 40 år. Alligevel har vi ikke formået at få danskerne til at elske Aldi, som de måske gør nogle af vores konkurrenter, og det viser jo, at den danske forbruger ikke kun går op i pris, men at der også er andre vigtige ting. Det er de ting, vi forsøger at sætte fokus på nu,« siger administrerende direktør i Aldi Danmark, Finn Tang, til Business.

Enormt underskud

Aldi kommer ud af 2017 med et underskud på 326 millioner kroner. Det er ottende år i træk, at Aldi har røde tal på bundlinjen, og det samlede underskud for de otte år er nu kommet op på halvanden milliard kroner. 

25 af Aldis butikker er allerede blevet renoveret, mens der i 2017 blev lukket 32 butikker. Nu er det så besluttet, at 150 butikker skal have ny adresse.

- Mange butikker har dårlige placeringer eller er blevet for små og kan ikke udvides, så vi skal rundt 150 steder og finde nye lokationer, siger Finn Tang.

LÆS OGSÅ: Nu udruller Aldi sit nye butikskoncept


Link til artikel på Business

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her